Puși la muncă în folosul comunității, asistații social și câțiva condamnați au adunat 18 tone de deșeuri

  de Special Arad | 17 September 2021, 8:46 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. În perioada 10.08.2021-10.09.2021, polițiști locali din cadrul DGPL au supravegheat executarea muncii în folosul comunității de către 11 persoane care beneficiază de venit minim garantat și 8 persoane condamnate penal.

  Astfel, s-a acționat pentru salubrizarea mai multor zone din municipiu: Cartier Alfa – pista pentru biciclete, strada Cometei din cartierul Grădiște, Calea Timișorii din Aradul Nou, Calea Aurel Vlaicu, str.Câmpul Liniștii, Calea Bodrogului și Malul Mureșului.

  În total au fost colectate 18 tone de pet-uri și deșeuri menajere, care au fost ridicate de către operatorul de salubritate.

  Acțiunile de igienizare vor continua și în perioada următoare, vizate fiind alte locații care necesită igienizare.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.