marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Semințele l-au costat scump… Un bărbat a fost amendat și pus să măture mizeria pe care a făcut-o în Piața Avram Iancu

  de Special Arad | 16 septembrie 2021, 2:02 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Spartul de semințe în spații publice și aruncarea gunoaielor în locuri nepermise încă fac parte din obiceiul unor cetățeni. Sunt situații în care făptașii sunt prinși de oamenii legii și sancționați.

  O demonstrație în acest sens au făcut-o, în data de 14.09.2021, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și circulație aflați în misiune de patrulare în Piața Avram Iancu, care au depistat un tânăr în timp ce consuma semințe și arunca cojile pe trotuar.

  Numitul A.G., cu domiciliul în județul Bihor, a ignorat normele de bună conviețuire socială și de păstrare a curățenie în orașul nostru, aruncând gunoaiele pe domeniul public.

  Din acest motiv, tânărul a fost sancționat în baza prevederilor HCLM nr. 162/2006 privind gospodăria municipiului Arad, cu amendă contravențională în sumă de 1501 lei.

  Totodată, echipajul de polițisti locali i-a pus la dispoziție făptuitorului o mătură și un fărăș, aflate în dotarea autovehiculelor de patrulare, pentru a recupera resturile abandonate pe spațiul public și a le arunca în pubelele din imediata apropiere.

  seminte 1

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.