sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii și parcările. Polițiștii locali au dat câteva sute de amenzi în doar două săptămâni

  de Special Arad | 20 septembrie 2021, 12:16 PM | Știri Arad

  1

  În luna septembrie, polițiștii locali au continuat acțiunile de depistare a conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale referitoare la oprirea, staționarea autovehiculelor sau pătrunderea la volanul acestora pe străzi sau în perimetre prevăzute cu indicatorul acces interzis.

  Verificările de acest gen reprezintă o prioritate pentru polițiștii locali cu scopul de a fluidiza circulația altor autovehicule și a pietonilor„, transmit reprezentanții DGPLA pritr-un comunicat.

  În două săptămâni, polițiștii locali au aplicat peste 450 de amenzi pentru astfel de contravenții: 342 de sancțiuni contravenționale în sumă de 77.865 lei în cazul autovehiculelor ai căror conducători auto nu au respectat prevederile art. 142 din HG nr.1331/2006 republicată, respectiv 111 amenzi în valoare de 54.085 lei pentru încălcarea prevederilor legale din art.143, oprind sau staționând pe trotuar, pe pistele de biciclete, în intersecții, în stațiile mijloacelor de transport în comun.

  „O mare parte din situații au fost soluționate în zona centrală a orașului, fără a neglija cartierele, polițiștii locali răspunzând cu promptitudine și sesizărilor venite din partea cetățenilor. Pe această cale le reamintim celor care observă astfel de situații că le pot semnala la numărul de telefon al dispeceratului DGPLA 0257-939, iar primul echipaj disponibil va fi trimis la fața locului”, încheie aceștia comunicatul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.