Psiholog din Timișoara, despre episodul în care Badea e făcut KO: „Ori e om de onoare, ori e nefericitul purtător al unui ego… ”

  de Special Arad | 3 februarie 2019, 1:10 PM | Recomandările editorilor | Regional

  1

  Psihologul timişorean Mircea Dragu, instructor de arte marţiale, a comentat pe pagina sa de Facebook gestul lui Mircea Badea de a intra în luptă cu profesionist la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai.

  Psihologul timişorean Mircea Dragu, instructor de arte marţiale, a comentat pe pagina sa de Facebook gestul lui Mircea Badea de a intra în luptă cu profesionist la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai.

  Principalul subiect de pe reţeaua de socializare Facebook continuă să fie knock-out-ul primit de Mircea Badea, în confruntarea cu campionul la K1 Teodor „Tedi“ Constantin. În cadrul unui show de arte marţiale care a avut loc într-un mall din capitală, realizatorul TV a rezistat în ring doar cinci secunde.   Mircea Dragu, psiholog şi instructor de arte marţiale din Timişoara, a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu.    „Faptul că Mircea Badea alege să intre de două ori în ring cu un un sportiv profesionist în sporturi de contact ne lasă (doar) două interpretări: fie jurnalistul cu pricina e un om de onoare, şi alege în mod asumat să fie făcut carne tocată doar pentru a nu refuza o provovare, fie este nefericitul purtător al acelui tip special de ego care le permite amatorilor (mai mult sau mai puţin etilizaţi) să se bată la bâlci cu luptătorii care fac asta în fiecare seară, şi care au un istoric lung de competiţie. Las la alegerea fiecăruia unde să încadreze acest demers”, a scris Mircea Dragu pe pagina sa de Facebook.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.