luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Promoție 1+1 gratis” la complexul de SPA termal din Oroshaza

  de - | 9 martie 2018, 6:48 PM | Turism

  0

  O ofertă foarte interesantă pentru români vine de la complexul de SPA termal de la Oroshaza, din Ungaria.

  În martie 2018, oaspeții din România vor fi întâmpinați cu o surpriză, și anume promoția ”Promoție 1+1”.

  În cazul în care vizitați băile Orosháza-Gyopárosfürdő în luna martie, la cumpărarea unui bilet de intrare la acvapark veți primi un bilet de intrare gratis. Dacă vizitați Băile Orosháza-Gyopárosfürdő cu familia sau cu prietenii, veți primi două bilete la prețul unuia.

  Băile Gyoparos de la Oroshaza vă oferă un cadru natural de frumusețe unică, cu sauna, acvaparc, băi termale și masaje speciale.

  La intrare trebuie prezentați cartea de identitate sau pașaportul pentru a beneficia de promoția de mai sus.

  Băile termale de la Oroshaza sunt situate la 124 de kilometri de Timişoara, ruta cea mai convenabilă cu maşina fiind Timişoara – Arad – Vama Turnu.

  Un bilet de intrare pentru o zi întreagă în toate zonele ștrandului costă 2200 de forinți de persoană (circa 32 de lei) existând și variante cu preț redus.  Astfel, de exemplu, cu oferta curentă, două persoane pot petrece o zi întreagă în parc, la SPA, la zona de agrement acvatic și termală cu 32 de lei.

  sursa:timișoaraștiri

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.