Dennis Man, dorit de liderul din Turcia. Cât cere Parma

  de Special Arad | 31 December 2021, 8:24 AM | Sport

  0

  Dennis Man nu mai intră în planurile lui Giuseppe Iachini la Parma și are șanse mari să plece de la divizionara secundă din Italia în perioada de mercato din ianuarie.

  Urmărit de Galatasaray, Dennis Man poate ajunge, însă, la Trabzonspor, prima clasată din Turcia, formație care a început deja negocierile cu Parma.

   

  A făcut prima ofertă: Dennis Man, dorit de liderul din Turcia

  Trabzonspor a făcut chiar și o primă ofertă, de 4.5 milioane de euro, anunță turcii de la Karadeniz Gazete.

  Suma propusă de liderul din Turcia este, însă, considerată prea mică de Parma, care solicită 10 milioane de euro pentru a-l ceda pe Dennis Man, fotbalist pe care l-a cumpărat în ianuarie 2021, de la FCSB, în schimbul a 11 milioane de euro.

  Deși diferența dintre cerere și ofertă este considerabilă în acest moment, negocierile vor continua în următoarea perioadă și există șanse să se concretizeze, având în vedere că interesul lui Trabzonspor este real, iar atât Dennis Man, cât și Parma își doresc despărțirea.

  Sursă DigiSport

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.