marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Situația prețului la abonamentele de telefonie a ADISIGD, ridicată în ședința ordinară a CJ

  de Mihai Todoca | 25 februarie 2021, 1:50 PM | Administraţie

  0

  La ședința ordinară de astăzi al Consiliului Județean, consilierul Gheorghe Orza a avut o intervenție la punctul 11 de pe ordinea de zi. Acest punct supus la vot a ridicat anumite întrebări legate de abonamentele de telefoane de la ADISIGD, având în vedere că acesta stipula aprobarea plății cotizaţiei Județului Arad pe anul 2021 la bugetul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Județul Arad.

  În discuție a intrat și Simona Stan care a răspuns punctual interpelărilor consilierului. Acesta a întrebat câte abonamente de telefonie sunt la ADISIGD. Simona Stan i-a răspuns că sunt 15 abonamente de telefonie, unde se monitorizează telefonic activitatea ADISIGD, iar toate mașinile de salubrizare sunt dotate și cu GPS-uri, monitorizarea făcându-se deopotrivă accesând aceste dispozitive, dar și în teren.

  Legat de costurile abonamentelor de telefonie, Simona Stan a precizat că e vorba de o sumă de 1300 de RON pe lună per total ATI. Cu toate acestea Gheorghe Orza s-a declarat nemulțumit de prețurile piperate și că ar dori să se identifice o ofertă mai bună, Simona Stan fiind de acord cu propunerea consilierului menționând că în pachetul de telefonie contractat inițial au intrat și aparatele telefonice, iar în septembrie când va expira contractul se vor consulta în vederea găsirii unei oferte mai bune.

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.