duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Programul complet Electroruga de Buzad 2019

  de Special Arad | 13 august 2019, 6:36 PM | Muzică | Regional

  0

  Electroruga de Buzad 2019 își deschide porțile la finalul lunii, pentru o nouă ediție. Astfel, în perioada 30 august – 1 septembrie, iubitorii de natură, relaxare, muzică bună și momente memorabile sunt așteptați la Buzad pentru un eveniment special, care încheie frumos vara. Evenimentul de anul acesta înseamnă 72 de ore de activități deosebite și acte artistice susținute de artiști locali, naționali și internaționali printre care: Black Sun Empire, Technimatic, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers și mulți alții.

  Ediția de anul acesta are în prim plan evadarea din urban și le propune participanților să se deconecteze pentru 3 zile de la rutină și tot ce înseamnă viața la oraș. Concerte, natură, liniște și agitație în același timp, pe toate aceste le puteți întâlni în dealurile Lipovei, într-un loc plin de farmec.

  •  Câștigă una din zece invitații duble la Electroruga de Buzad cu Special Arad! Detalii, AICI

  Programul complet al evenimentului este:

  Vineri

  Main Stage

  19.30  FRAGMENTAL
  21.00  SILENT STRIKE
  22.30  SOFA SURFERS

  Village

  20.00  ZERO’
  22.00  DUDU
  00.00  TECHNIMATIC
  01.30  ROCKWELL
  03.00 KEN PITH
  04.30 KOJOK

  Sâmbătă

  Main Stage

  19.30  WICKED DUB DIVISION
  21.00  CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU
  22.30  ANTWERP GIPSY SKA ORKESTRA

  Village

  14.00  BIA & MC TINA
  16.00 RAZY
  18.00 FLO’
  20.00 ANGEL
  22.00 NEWGOTTI
  00.00 MUNGO’S HI FI
  01.30 SAM BINGA
  03.00 MIGHTY BOOGIE
  04.30 NOT SO COMMON DJ

   

  Duminică

  Main Stage

  19.30  ORKID
  21.00  FOR THE WICKED
  22.30  BLACK SUN EMPIRE

  Village

  14.00  DJ PHONEME
  16.00 BENDO / MC44/ SAGA / ZO / ZONAVERDE
  20.00 HELL:SD
  22.00 ULISES

  MONDAY SPECIAL

  01.00 MOONLIGHT BREAKFAST, pe lângă concert, participanții vor avea parte de un mic dejun special, cu produse din Buzad, pus la dispoziție de către organizatori.

  Totodată, la festival va exista o scenă dedicată celor de la VRTW (Vinyl Rum Tapas and Wine) la care vor mixa din rulota muzicală IORGA, TZUC, ALT OM, BULLY, NIPPLE’S DELIGHT și UFe, o locație Silent Disco cu DJONE TEK, GEORGE ALLEN, JINX și ZOLEEVEE la Casa din Copac și o scenă ascunsă, Hidden Gems, amenajată chiar într-o grădină din sat unde îi veți putea asculta pe ACETOBĂ, VAG, SOULHEADS și KOSMIC BLUES. În plus, anul acesta participanții vor avea parte de un camping în inima festivalului, de parcare la intrarea în sat și de întâmplări speciale în Downtown Area.

  Prețul unui bilet pe o zi este de 60 de lei și poate fi achiziționat din rețeaua bilete.ro. Abonamentele costă 119 lei și pot fi achiziționate de pe bilete.ro și de la D`arc Timișoara și D’ARC pe mal, Aethernativ, Cuib D’arte, Scârț loc lejer, Librăria La Două Bufnițe, Stația de cafea și Hostel Costel.

  Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit. Puteți afla mai multe informații pe www.electroruga.ro, pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/electroruga/, precum și pe Instagram (www.instagram.com/electrorugadebuzad/).

  Evenimentul este organizat de ER Wicked și The Village, cu susținerea Consiliului Județean Timiș, Primăria Bogda, Orange România, Toluna România, Adient, ZF, în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltarea turismului Timiș și RE Cult.

  Parteneri media: Tion, KissFM, Express de Banat, Radio Arad, TV Arad, Special Arad

  Electroruga de Buzad timetable

  harta Electroruga de Buzad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.