marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Final de poveste, în jurul focului, cu Moonlight Breakfast la Electroruga de Buzad 2019

  de Special Arad | 2 septembrie 2019, 5:58 PM | Muzică | Regional

  0

  Electroruga de Buzad, eveniment aflat la a doua ediție, s-a încheiat aseară la ora 01:30, cu un concert acustic oferit de Moonlight Breakfast, în cadrul unui moment special creat de organizatori, în semn de mulțumire pentru publicul participant.

  Cele trei zile de festival au însemnat o mulțime de activități și workshop-uri pe timp de zi, dar și o diversitate muzicală bine închegată, pe timp de noapte. Un eveniment gândit atât pentru cei pasionați de muzică bună, dar și pentru cei care iubesc natura și vor să se bucure de ea împreună cu familia și prietenii, Electroruga de Buzad oferă ceva diferit față de alte festivaluri din zonă, punând accentul pe comunitate, spirit liber, timpul petrecut în natură și relaxare.

  Concertul celor de la Cred că sunt Extraterestru a fost printre cele mai așteptate momente de sâmbătă, fiind unul de ținut minte, atât pentru public, cât și pentru artiști. „M-am simțit foarte bine la Electroruga de Buzad. Oamenii de aici sunt foarte deschiși și prietenoși. M-am bucurat să descopăr un loc care arată atât de bine și care are un vibe atât de bun”, a declarat Emil Teleagă (AFO).

  Antwerp Gipsy Ska Orchestra au încheiat concertele de la scena principală sâmbătă cu o muzică plină de energie, cu dans fără oprire și multă veselie. Duminică, tot la scena principală publicul iubitor de drum and bass a avut parte de o atmosferă specială, specifică drum and bass-ului, alături de Black Sun Empire. În setul artistului s-au regăsit atât melodii vechi, cât și producții mai noi, dar toate pline de energie.

  Moonlight Breakfast a fost finalul special al acestui festival. Concertul acustic a avut loc în jurul tradiționalului foc de tabără de la Buzad. Atmosfera creată a fost una deosebită, creându-se o conexiune specială între artiști și public. Totodată, cei prezenți au avut parte de un „mic dejun” nocturn, oferit de organizatori.

  Informații despre festival puteți afla pe pe www.electroruga.ro, pagina de Facebook a evenimentului, precum și pe Instagram.

  Evenimentul este organizat de ER Wicked și The Village, cu susținerea Consiliului Județean Timiș, Primăria Bogda, Orange România, Toluna România, Adient, ZF, în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltarea turismului Timiș și RE Cult.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.