sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Special Arad te trimite la Festivalul Electroruga de Buzad! | Vezi câștigătorii!

  de Special Arad | 7 august 2019, 3:46 PM | Special

  17

  Se apropie cea de-a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad. Un mix de tradiție și actual în mijlocul naturii, înconjurat de Dealurile Lipovei – asta înseamnă, pe scurt, evenimentul. În line up-ul acestei ediții se regăsesc Black Sun Empire, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred Că Sunt Extraterestru și mulți alții. Pe lângă numele mari, festivalul susține și artiștii locali, având mai multe crew-uri din zonă invitate.

  Evenimentul invită oamenii să experimenteze 3 zile mai aproape de natură, de relaxare, de lucrurile autentice, în perioada 30 august – 1 septembrie, în satul de unde îi vine și numele, Buzad (la jumătatea distanței dintre Arad și Timișoara).

  Special Arad pune la bătaie 10 invitații duble la Electroruga de Buzad!

  Ca să câștigi una dintre invitațiile de două persoane, trebuie doar să ne specifici mai jos, într-un comentariu, numele tău complet (conform cardului de identitate) și o adresă de e-mail până la data de 25 august, ora 18:00.

  Cei zece câștigători vor fi extrași prin random.org și anunțați în cadrul acestui articol pe 25 august, după ora 18. Detaliile ridicării invitațiilor vă vor veni prin e-mail de la organizatorii festivalului.

  UPDATE

  Concursul s-a încheiat!

  Câștigătorii:

  1. Vulcu Mihai-Ioachim
  2. Darius Lăzurean Mihai
  3. Varga Anamaria-Mihaela
  4. Apachiței Loredana-Lenuța
  5. Mihaela Crisan
  6. Heghedus Orlando-Cristian
  7. Anghelin Oana-Florina
  8. Muresan Ovidiu-Sergiu
  9. Stan Ancuta Marcela
  10. Tirle-Gongola Alexandra-Codruta

  Cei zece câștigători vor primi un e-mail de la organizatori cu detaliile ridicării invitațiilor. Fiecare va primi câte o invitație dublă, deci aduceți-vă prietenul/prietena!

  Iată cum a decurs extragerea:

  lista castigatorilor electroruga

  extrasi electroruga

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.