joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Fanii naturii și ai muzicii bune s-au bucurat de relaxare în prima zi a Electroruga 2019. Festivalul continuă și în weekend

  de Special Arad | 31 august 2019, 8:24 PM | Muzică | Regional

  0

  Sofa Surfers la Electroruga de Buzad

  Sofa Surfers, Silent Strike feat. EM și Fragmental au dat startul celei de-a doua ediții a festivalului de a Buzad, Electroruga. Cei prezenți la poalele Dealurilor Lipovei au avut parte și de peisaje captivante, un spectacol de teatru cu păpuși gigante, momente frumoase în jurul focului și relaxare în hamace. Evenimentul continuă și în weekend cu artiști de renume internațional, național și crew-uri locale, dar și cu workshop-uri interesante atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

  Sofa Surfers a reprezentat cel mai așteptat moment al serii de vineri. Publicul tânăr s-a bucurat să-i descopere, iar fanii care îi ascultă de 20 de ani au avut parte de momente pline de nostalgie. Silent Strike și EM au oferit celor prezenți un show intens, cu multă pasiune și sound puternic. Fragmental sunt cei care au dat startul zilei, un nou proiect, cu un sound electric, care combină elemente din diferite genuri muzicale. Cu Tina la Voce, Cătălin Buda la clape și percuție, Alex Popescu chitară, Sergiu Catana la tobe și Alex ”Fram” Branda, la bass, proiectul a încântat publicul.

  Sâmbătă, 31 august, la scena principală îi veți putea vedea live pe Wicked Dub Division, Cred Că Sunt Extraterestru și Antwerp Gipsy Ska Orkestra, începând cu ora 19:30. De la ora 14, La Village, participanții se pot bucura de Bia și MC Tina, Razi, Flo’, Angel, Newgotti, Mugo’s Hi Fi, Sam Binga, Mighty Boogie și Not So Common DJ. Pe participanți îi mai așteaptă și Hidden Gems, sesiuni la Old School și Silent Disco.

  Totodată, de sâmbătă încep workshop-urile. Organizatorii au pregătit o vastă paletă de activități care îmbină elemente urbane cu elemente tradiționale și oferă doritorilor posibilitatea și a îmbina utilul și distracția. La căminul cultural vor avea loc workshop-uri de graffiti, Yoga și Boradgames. La Orange Garden se desfășoară Animal movement and locomotion și Hula Hoop. Cei care se simt insipirați, pot participa la workshop-uri de Creative Writing, Creative Instruments și Knot Modes (workshop-uri de făcut noduri), la Old’Scool Pavilion.

  Iubitorii de astrologie, dar nu numai, vor avea parte de o activitate memorabilă, To the stars astronomy, cu ajutorul celor de la AstroVest.ro. Acești vor aduce telescoape cu ajutorul cărora participanții vor putea privi îndeaproape soarele, luna și o mulțime de alte astre. În toate cele 3 zile de festival se vor întâmpla observații solare pe timp de zi și observații astronomice pe timp de noapte. Pasionații de astro vor putea achiziționa de la Școala Veche tot felul de lucruri specifice (binocluri, machete telescoape și multe altele pe care le puteți vedea și aici)

  Festivalul continuă și duminică, cu mult așteptații Black Sun Empire care vor aduce un set plin de energie. Totodată, cei care vor să ia parte la o experiență muzicală specială, sunt așteptați la un Early Breakfast cu produse locale și Moonlive Breakfast live, într-un concert acustic, duminică de la ora 1:00.

  Prețul unui bilet pe o zi este de 60 de lei, iar abonamentele costă 119 lei și pot fi achiziționate de la fața locului sau din rețeaua bilete.ro. Copiii cu vârsta sub 12 ani și persoanele cu dizabilități au acces gratuit. Puteți afla mai multe informații pe www.electroruga.ro, pagina de Facebook a evenimentului, precum și pe Instagram.

  Evenimentul este organizat de ER Wicked și The Village, cu susținerea Consiliului Județean Timiș, Primăria Bogda, Orange România, Toluna România, Adient, ZF, în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltarea turismului Timiș și RE Cult.

  Partener media: Special Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.