Program calendaristic pentru efectuarea prin trezoreria statului a principalelor operațiuni de Încheiere a exercițiului bugetar al anului 2021

  de Special Arad | 28 December 2021, 2:49 PM | Regional | Știri Arad

  0

  Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice face cunoscut instituțiilor publice, contribuabililor persoane juridice şi persoane fizice:

  Programul calendaristic pentru efectuarea prin unitățile trezoreriei statului a principalelor operațiuni de încheiere a exercițiului bugetar al anului 2021

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.