marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Au început filmările la serialul Star Wars „Ahsoka”

  de Special Arad | 15 mai 2022, 10:59 PM | Film | Pop Culture

  0

  (foto: starwars.com)

  Lucasfilm a început în urmă cu șase zile filmările la „Ahsoka”, serialul marca Star Wars, spin-off al serialului „The Mandalorian”, pe care Disney l-a anunțat în decembrie anul trecut și în care actrița americană Rosario Dawson va juca rolul principal, după ce l-a interpretat în câte un episod și în „The Mandalorian” și „The Book of Boba Fett”, relatează CinemaBlend.

  Disney nu a anunțat deocamdată și o dată de lansare, însă potrivit IMDb, în miniseria de șase episoade va apărea și Anakin Skywalker / Darth Vader, jucat din nou de Hayden Christensen, Sabine Wren (pe care fanii Star Wars o știu din serialul de animație „Star Wars: Rebels”), jucată de actrița Natasha Liu Bordizzo, precum și Gar Saxon (personaj apărut tot în animație până acum, în „Clone Wars” și în „Rebels”), jucat de actorul Ray Stevenson.

  Potrivit unor zvonuri, în serial vor apărea și alte două personaje din serialul de animație „Rebels”, personajul Ezra Bridger, care s-ar putea să fie jucat de actorul Mena Massoud (cunoscut din „Aladdin”) și Grand Admiral Thrawn, în rolul căruia este posibil să revină Lars Mikkelsen, cel care și-a dat vocea personajului în „Rebels”.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Star Wars (@starwars)

  Miniseria „Ahsoka” va fi produsă tot de Dave Filoni și Jon Favreau, cei care au produs și serialul „The Mandalorian”.

  Între timp, fanii Star Wars vor avea parte de miniseria „Obi-Wan Kenobi”, care va avea premiera în data de 27 mai 2022, pe serviciul de streaming Disney+.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.