Primarul oraşului ucrainean Kremenchuk a fost asasinat

  de Special Arad | 26 iulie 2014, 7:19 PM | Internaţional

  0

  Primarul oraşului ucrainean Kremenchuk, Oleh Babaiev, a fost împuşcat mortal sâmbătă dimineaţa. Edilul era cunoscut pentru sprijinul pe care îl acordase activiştilor de pe EuroMaidan.

  Primarul oraşului ucrainean Kremenchuk, Oleh Babaiev, a fost împuşcat mortal în această dimineaţă. Bărbatul avea 49 de ani.

  Martorii oculari au povestit că o persoană neidentificată încă a tras trei focuri de armă dintr-o maşină care ulterior a demarat în trombă, relatează Reuters.

  „Este binecunoscut faptul că Oleh Babaiev era apreciat de mulţi oameni din Kremenchuk. După ce Maidanul a luat naştere, a sprijinit activiştii pe care poliţia locală şi procurorii îi voiau la închisoare”, a explicat Anton Gerashchenko, consilier în Ministerul de Externe din Ucraina, pe pagina lui de Facebook.

  tw

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.