marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Falcă, către deputatul Todor: „Când îți f…t una…!”. Scandal la un pas de bătaie pe Aeroportul Otopeni

  de Mihai Todoca | 24 aprilie 2018, 1:42 PM | Culise

  16

  Știți vorba aia: „Stai pe curu’ tău, că-ți dau două palme de te refuză trei spitale”? Ei, nu departe de asta a fost și al nost’ Cassius Clay de Arad, acest Joe Frazier nedescoperit, care este edilul orașului. Pe la urechi ne-a ajuns o „fază”, și nu din aia lungă de te orbește, ci una de aia scurtă cum le dă primaru’. Trosc-pleosc, scurt și direct, el nu stă la discuții cu oricine.

  Întâmplarea, alias scandalul, s-a petrecut pe Aeroportul din București, unde deputatul Todor (Adrian de la PSD), însoțit de mai mulți colegi, s-a întâlnit cu primarul Aradului. Ei, acolo, așteptând avionul, Gheorghe Falcă cu Iustin Cionca stăteau la o vorbă. Așa cum este frumos, aceștia s-au lansat în saluturile de rigoare, așa ca între arădeni departe de casă. Cionca, cuviincios, salută, Falcă: nimic, nada, niente… nici măcar o înclinare a capului.  El a spus „pas”.

  Mai în glumă, mai în serios, deputatul Todor îi spune: „Haide, mă, Ghiță, arată și tu că nu ești din șanț de la Brad, ci din orașul Brad. Dacă nu pe mine, măcar pe doamna (Anca Stoenescu, inspectorul școlar adjunct), care e și consilier local”. La care răspunsul primarului: „Eu nu am treabă cu consilierii!”. Asta o știam deja…

  Frumos, n-avem ce zice. Stați liniștiți, că faza tare abia acum urmează. După alte câteva „împungeri” verbale, pe care chiar nu avem cum să le reproducem deoarece sursele noastre nu au auzit chiar tot, îndreptându-se către terminal, primarul îl ia de braț pe Todor, îl strânge și îi spune direct și sigur (cică) pe el: „Când îți f..t una…”. Aoleu! Ofsaid! TKO! KO! Și alte cele. Se dă primaru’ la bătaie! Mai asta lipsea din repertoriul edilului! Oricâte operații estetice, haine scumpe și cursuri în comunicare faci, dacă la bază ești un bădăran, asta vei rămâne. Sau, poate, ca alternativă, pentru o explicație, am putea crede că, obișnuit să dea din mâini în timp ce vorbește, Falcă… a dat din gură în timp ce a gesticulat cu mâna pe brațul deputatului PSD. Cine mai poate să știe?!

  Ce i-a spus Todor lui Falcă, nu știm! Ceea ce știm e că parlamentarul e la altă categorie, nu cea „Ușoară” (în mai multe sensuri) la care se încadrează primarul de multă vreme încoace, și că nu știm care ar fi fost rezultatul dacă și-ar fi f…t unul altuia măcar câte una zdravană. După posibilități… bineînțeles! Însă, ideea principală e că, după ce l-a amenințat pe Facebook în urmă cu o săptămână, făcându-l chiar „prost” pe Todor, primarul a trecut la fapte. Cum ar veni: „fapte, nu vorbe!”

  P.S. Deputatul Todor a făcut ani de zile judo. 🙂

  P.S. 2. Ca urmare a rândurilor de mai sus, un cititor ne-a făcut un cadou neașteptat: ne-a trimis două fotografii (pe care nu le aveam în momentul publicării articolului) de la fața locului, cu Falcă și Todor discutând aprins.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Apoi, nu, nu, nu a zis nimic urat!
   El este POCAIT si e cu Domnul in sus si jos iar asa ceva nu el a zis.

   Si stie vorba din corinteni cap.III dupa Falca: Sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, ca mare e gradina ta Doamne si multi sar gardul !

   Asa ca, intrarea era pe usa din fata, dar n-a ajuns avionul ca sa salute Doamnele sus puse. Mai trebuia sa astepte cateva clipe si rezolva Doamne, Doamne.

   +3 voturi
   +1
   -1
   • Falca e ortodox.

    Spre deosebire de tine, insa, doar fiindca nu am „un dinte” impotriva nimanui, indiferent de convingeri, voi afirma ca e ortodox numai cu titulatura. Faptele lui nu sunt faptele unui ortodox.

    As zice ca e un pagan cu acte in regula :).

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.