joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria vrea să denumească o stradă din Poltura „Chiparosului”

  de Special Arad | 21 februarie 2023, 8:40 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  (foto: Google Maps)

  Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea, începând de astăzi, 21 februarie 2023, a procedurii de transparenţă decizională privind procesul de elaborare a proiectului de hotărâre privind atribuirea denumirii „Strada Chiparosului” unei străzi din cartierul Ion G. Duca (Poltura), la inițiativa primarului.

  Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea denumirii strada CHIPAROSULUI unei străzi din cartierul Ion G. Duca, teren proprietate a Municipiului Arad – domeniul public, identificat conform C.F. nr. 363593 Arad, prin aprobarea completării Nomenclatorului stradal aprobat prin Hotărârea nr. 273/2010 a Consiliului Local al Municipiului Arad, cu modificările și completările ulterioare, cu denumirea nouă şi aprobarea introducerii străzii la care se face referire în prezenta hotărâre în zona de impozitare corespunzătoare, zona „D”.

  Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei, accesând acest link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

  Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 03.03.2023 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected] sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

  Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

  Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris. Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 03.03.2023.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.