Cititorii întreabă, CTP răspunde: (deocamdată… dar în continuare) Niet!

  de Tomck@t | 19 aprilie 2018, 3:02 PM | Știri Arad

  2

  În urmă cu un an, un cititor al site-ului Special Arad ne-a atras atenția asupra unei linii de autobuz care, potrivit unui anunț public făcut de CTP Arad, ar fi trebuit să fie introdusă cu caracter experimental (timp de 3 luni) în luna februarie din acel an (2017) și care trebuia să parcurgă ruta Gai (Str. I. Câmpineanu) – Poltura – Fortuna – UTA – Spitalul Județean – Biserica Sârbească – Piața Romană. CTP ne-a răspuns atunci că intenția există, dar nu sunt destui șoferi. Recent, același cititor a apelat din nou la ajutorul Special Arad, întrebarea fiind aceeași: când se va introduce Linia 60?

  Linia de autobuz nr. 60 este necesară pentru locuitorii din Poltura, fie că vorbim despre adulți sau bătrâni care nu au mașini, fie că vorbim despre copiii din acest cartier care trebuie să ajungă în fiecare dimineață la școală, în centru, deoarece nu au nicio variantă de transport în comun decât de la P-ța UTA sau din Gai. Până acolo, sunt nevoiți să se deplaseze pe jos.

  Am transmis și de această dată solicitarea către directorul Companiei de Transport Arad, Claudiu Godja, în speranța că acum veștile vor fi favorabile locuitorilor din Poltura, mai ales după ce în luna martie a acestui an, directorul CTP ne-a vorbit despre investiții masive în autobuze noi, tramvaie noi și stații modernizate. Ce-i drept, am adus atunci în discuție și Linia 60, dar răspunsul a fost aceeași, precum cel de anul trecut: nu sunt destui șoferi.

  Astfel, din păcate nu avem decât aceeași veste proastă pentru cititorii noștri din cartierul Poltura. Iată răspunsul CTP Arad la solicitarea Special Arad:

  „Introducerea liniei de autobuz 60, cu caracter experimental, a fost amânată datorită lipsei de personal de bord, societatea noastră confruntându-se cu o lipsă acută de șoferi și vatmani.

  Compania de Transport Public, prin anunțuri repetate, încearcă să găsească soluții în vederea angajării de personal de bord necesar desfășurării programelor de transport și, respectiv, introducerii experimentale a acestui traseu. Datorită faptului că introducerea acestui traseu este posibilă numai prin angajarea de bord suplimentar, imediat ce această condiție va fi îndeplinită, vom introduce linia 60 pe traseul solicitat”.

  Așa ar arăta traseul Liniei 60, pe care CTP Arad a intenționat să-l implementeze în urmă cu un an (sau intenționează și acum, dar deocamdată tot degeaba):

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu din cauza banilor nu gasiti vatmani/soferi ci din cauza modului in care sunt tratati acestia,atat de calatori cat si de conducere. Fiecare orbeţ din fiecare tabara le arunca in fata ca “noi te platim” …este practic ca in orice companie de stat. PILE, CUNOSTINTE, RELATII…JALNIC!

   Erau visele mele cand eram copil sa ma fac politist sau sofer de autobuz…primul s-a naruit dupa ce am facut armata la Jandarmerie si am vazut cine si cum te conduce iar al doilea dupa ce am stat de vb cu soferi ai CTP Arad…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.