duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Bărbat găsit carbonizat în casă, în zona Poltura

  de Ioana Costaș | 7 ianuarie 2024, 9:54 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Un sexagenar a fost găsit carbonizat parțial, sâmbătă seara, în casa în care locuia, în zona Poltura a municipiului Arad. Bărbatul a fost descoperit de aparținători, care au sesizat organele competente.

  Se pare că bărbatul ar fi încercat să-și facă de mâncare, iar aragazul a luat foc din cauza uleiului încins. Cel mai probabil, sexagenarul a încercat să stingă incendiul izbucnit, însă flăcările au ajuns la el.

  Incendiul a ars mocnit, în bucătărie, fără să se extindă, până când s-a stins de la sine. Bărbatul a fost găsit de aparținători căzut pe jos, lângă aragaz.

  Nu sunt suspiciuni, în acest moment, în ceea ce privește decesul bărbatului. Cauza morții exacte a sexagenarului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei.

  UPDATE

  Despre acest caz, reprezentanții IPJ Arad au transmis că: „La data de 6 ianuarie, în jurul orei 18:35, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre o persoană decedată într-un imobil de pe strada Toth Arpad. Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 69 de ani. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luării măsurilor de urmare”.

   

  Citește și: Sinucidere în Vladimirescu. Bărbatul dat dispărut, găsit spânzurat în casa fiicei sale · Special Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.