Primăria anunță că vineri va fi dezbătut online bugetul Aradului

  de Special Arad | 6 aprilie 2021, 12:30 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad va organiza vineri, 9 aprilie, ora 10.30, dezbaterea publică ONLINE pe tema următoarelor proiecte de hotărâre:

  •Proiect de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad

  •Proiect de hotărâre privind adoptarea Bugetului General de Venituri si Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2021 

  Proiectele supuse dezbaterii publice se află în procedură de consultare publică începând cu data de 24 martie 2021.

  Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, secțiunea Transparență decizională. Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

  Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 9.04.2021, ora 9:00, intenția de participare la adresa de e-mail [email protected] unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

  Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterilor vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași email. Participanţii la dezbateri care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe tema proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

  Citește și: Aradul are circa 143 milioane de euro în bugetul anului 2021. Care sunt principalele cheltuieli 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.