Demisie de rang înalt! Boris Johnson va părăsi șefia guvernului britanic

  de - | 7 July 2022, 12:36 PM | Internaţional

  0

  Boris Johnson va demisiona astăzi din funcția de lider al Partidului Conservator și, implicit, renunță și la poziția de prim-ministru, anunță BBC. El va rămâne interimar în fruntea guvernului până în toamnă, când conservatorii vor decide numele noului lider.

  Decizia vine după ce a fost abandonat de cea mai mare parte a cabinetului guvernamental într-o rebeliune internă care a lăsat țara aproape de un blocaj. După zile de luptă pentru poziția sa, Boris Johnson, părăsit de majoritatea aliaților, a acceptat să demisioneze.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.