Prima țară cu o rată de vaccinare anti-Covid de 100%

  de - | 27 November 2021, 5:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: Nebraska Medicine)

  Întreaga populaţie din Emiratele Arabe Unite care este eligibilă pentru vaccinare împotriva COVID-19 a primit „cel puţin o doză de vaccin”, marcând astfel o premieră la nivel mondial, potrivit Europa FM.

  Așadar – 100 % din populația eligibilă a primit o doză, iar 90,1 % a fost vaccinată cu schemă completă.

  În această ţară cu aproximativ 10 milioane de locuitori – dintre care cei mai mulţi sunt muncitori imigranţi –, populaţia poate să se vaccineze împotriva maladiei COVID-19 începând de la vârsta de trei ani.

  Aproape 22 de milioane de doze de vaccinuri anti-COVID-19 au fost administrate în total, atât cu seruri Pfizer, Moderna și Astra Zeneca, cât și Sinopharm, produs de China şi Sputnik, produs în Rusia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.