Prima dezbatere electorală în SUA, sub semnul pandemiei

  de - | 29 septembrie 2020, 6:44 PM | Internaţional

  0

  (foto: CNN)

  Prima dezbatere electorală între Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și contracandidatul său democrat, fostul vicepreședinte Joe Biden, are loc în această noapte (ora 4 – ora României), în condiții speciale, având în vedere pandemia de COVID-19, informează Europa FM.

  De altfel, tema principală va fi chiar modul în care administrația de la Washington a gestionat criza medical de proporții care a afectat Statele Unite. Printre teme, se mai numără și rasismul, economia și numirea unui nou judecător la Curtea Supremă.

  Conform regulilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, cei doi candidați nu își vor da mână nici între ei și nici cu moderatorul dezbaterii. Odată ajunși pe scenă, ei nu vor purta măști de protecție.

  Publicul va fi foarte restrâns, iar toți participanții vor fi testați pentru Covid-19 și vor urma toate celelalte protocoale de siguranță sanitară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.