marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prețuri extreme la cazarea în Apuseni: Un pachet cu trei nopți, inclusiv cea de Revelion, ajunge la peste 3.000 de euro!

  de - | 28 decembrie 2022, 8:58 AM | Regional | Turism

  1

  captură video Pasca Roman

  Dacă nu ați decis încă ce faceți în noaptea dintre ani, aflați că mai sunt locuri libere de cazare la pensiunile din Munții Apuseni. Probabil, disponibilitatea camerelor are legătură și cu prețurile uriașe.

  Potrivit Alba24.ro, care a făcut o analiză a locurilor de cazare disponibile în câteva sate din Apuseni, prețurile sunt aproape peste tot exorbitante.

  De pildă, într-o pensiune aflată în Arieșeni, o familie cu un copil trebuie să plătească, pentru trei nopți de cazare (din 30 decembrie până pe 2 ianuarie) uriașa sumă de 17.100 lei! Banii includ o cameră cu pat dublu, care costă 9.000 de lei, și una single, pentru copil, la prețul de 8.100 lei.

  „Camera care costă 9.000 de lei are, potrivit descrierii, 40 de metri pătrați, este dotată cu duș, toaletă, prosoape, lenjerie de pat, dulap, televizor, masă și hârtie igienică”, scrie Alba24.ro. Prețul nu include și vreo masă.

  Într-o altă pensiune, tot din Arieșeni, cu un scor foarte ridicat pe Booking.com, același pachet costă 13.064 lei.

  În Apuseni există însă și oferte mai accesibile, cu prețuri între 900 și 980 lei, pentru aceleași 3 nopți de cazare. Un hotel „all inclusive” din Vârtop cere pentru cazarea în mini-vacanța de Revelion a unei familii cu un copil prețul de 6.270 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este super oferta!! Ce sa mai spunem de dotarile „SUPER EXTRA” adica dus,toaleta,lenjerie pat,TV,hartie igienica,etc.Asta da lux!!
   Adevarat nu este prost cel ce cere ci idiot care da aceste preturi la jigodiile care au aceste” CAMERE SUPERDOTATE” de cazare si cer astfel de preturi! Doresc sanatate si La multi ani tuturor,chiar si proprietarilor acestor cazari.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.