O filmare care are peste 300000 de vizualizări provoacă emoție oricărui român, oriunde s-ar afla (VIDEO)

  de - | 4 August 2015, 10:45 AM | Naţional

  0

  Romani, mândriți-vă cu țara voastră! Acesta este și îndemnul neoficial din spatele unui superb filmuleț de câteva minute publicat pe internet, care ne arată tuturor cât de frumoasă este România!

  Filmarea a fost postată pe YouTube de utilizatorul Laurențiu Bălăceanu la începutul acestui an și a strâns peste 300.000 de vizualizări. Intitulat sugestiv „Made in Romania-Beauties from Romania-filmari aeriene”, clipul are puțin peste cinci minute și prezintă frumusețile țării.
  Astfel, filmările au durat nouă luni, iar imaginile au fost surprinse în Munții Apuseni, Valea Drăganului, Delta Dunării, Dumbrava Sibiului, Sighișoara, Cazanele Dunării, Coloana Infinitului din Târgu Jiu, Sibiu, Castelul Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Castelul Peleș din Sinaia, Piața Sfatului din Brașov, Cluj Napoca, Biserica îngropata în lacul de steril din Valea Sesii și Sarmizegetusa capitala Regilor Daci. Nu în ultimul rând, filmări aeriene au fost realizate și în Bucuresti, scrie mondonews.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.