luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alertă în Bihor! Doi turiști din Arad s-au rătăcit în Munții Apuseni

  de - | 12 iulie 2019, 12:55 PM | Regional

  0

  Doi turişti din Arad, un bărbat şi o femeie de circa 30 de ani fiecare, au cerut ajutorul salvatorilor, joi seară, după ce s-au rătăcit în Munţii Apuseni, mergând dinspre Glăvoi spre Cheile Galbenei.

  Din cauza ploii şi a ceţii dense, ei nu au mai văzut marcajele turistice, astfel că au cerut ajutor prin apel la numărul unic de urgenţă 112, scrie ebihoreanul.ro.

  „În mai puţin de o oră aceştia au fost găsiţi de patrula de jandarmi montani în zona Cetăţile Ponorului şi sprijiniţi sa ajungă în siguranţă în zona în care şi-au lăsat autovehiculul”, se arată într-un mesaj postat de Jandarmeria Bihor pe Facebook.

  Jandarmii au fost ajutaţi în această misiune de salvatorii montani, care au păstrat legătura cu turiştii rătăciţi cât timp membrii patrulei porniţi în căutarea lor nu au avut semnal la telefoane, scrie ebihoreanul.ro.

  Foto: arhiva adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.