Președintele CJ Arad – pe „lista rușinii”! Probabil și Cionca își așteaptă propriul „elecon”

  de Andrei George | 22 august 2016, 10:39 AM | Administraţie | Pecica | Recomandările editorilor

  2

  Să fie clar din capul locului. Nu avem pretenția că suntem curați ca lacrima. Și noi avem datorii. Însă noi nu guvernăm. Noi ne uităm la cei care guvernează. Și-atunci…

  Când domnul Falcă era dator la curent sau la apă, acționarii firmei Elecon trimiteau pe cineva să-i plătească facturile. De aceea primarul Aradului nu a apărut pe vreo listă a rușinii mai mult de câteva zile. Acum, azi, (și) domnul Cionca e dator. Da, președintele Consiliului Județean Arad e dator. Cui? Statului român, Primăriei Pecica… nici nu contează când în dreptul tău, adică Iustin Marinel Arghir Cionca apar „obligații fiscale”. Cu cât e dator domnul președinte? Nu cu mult… cu 1500 de lei, probabil cam a patra parte din salariul său, a suta parte din arenda pe care o primește pe terenurile agricole, sau a mia parte din contractele de închiriere cu Astaldi, Tehnocer sau Banca Transilvania, bineînțeles luate împreună.

  La ce ne așteptăm în continuare? Ori să dea fuguța consilierul personal al lui Cionca, Andrei Ando, să plătească, ori să așteptăm să aflăm ce firmă de genul „eleconului” lui Falcă își va găsi Cionca în viitorul apropiat, pentru a avea facturile achitate la zi.

  Mai jos, la poziția „13” îl puteți găsi pe Cionca Iustin Arghir Marinel cu „obligațiile fiscale necontestate” și, și mai jos, cu lista parcă infinită de proprietăți și conturi pe care și le-a trecut președintele CJ Arad în declarația de avere.

  Cionca buget

   

   

  avere 1 avere 2 avere 3 avere 4 avere 6 avere 7 avere 8

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O GARANTIE ..CA STIE CUM SE FACE BANU…ASA CUM ZICEA TATUCU BASESCU…CU ACTE IN REGULA…IN REST ACEEASI CLICA CARE CONDUCE ARADU…CIONCA ERA SENATOR PDL..PARCA..ACU E BUN DE SEF CJA .ACOLO TOTI SUNT ADUSI..PRIN CONCURSURI..CINSTITE…SE ANTRENEAZA DE ALEGERI..PDL PNL…GARGARA CAT CUPRINDE…PACAT ARADUL SE SCUFUNDA TOT MAI MULT SUB CONDUCEREA GLORIOASA ..

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.