Președintele a declarat că, după 15 mai, vom scăpa de declarații, dar vom purta obligatoriu mască

  de Special Arad | 22 aprilie 2020, 6:18 PM | Coronavirus | Naţional | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că după data de 15 mai restricțiile de circulație vor fi ridicate. În spațiile publice închise și în transportul în comun, toți românii vor fi nevoiți să poarte mască.

  Klaus Iohannis: ”Am decis astăzi că, după data de 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun.
  După data de 15 mai, deci după ce se epuizează actuala stare de urgență, vom renunța la restrângerile care privesc persoane. Deci, nu vom prelungi restricțiile de deplasări individuale. Vom putea să ne deplasăm în spații publice fără să trebuiască să declarăm în prealabil unde mergem și de ce mergem.
  Evident, pentru protecția generală a populației și pentru protecția individuală, multe restrângeri vor rămâne în continuare în vigoare. În acest fel, vor rămâne cu siguranță o vreme – vorbesc după 15 mai – în vigoare interdicțiile pentru adunări publice, pentru manifestări de tot felul.
  Până în 15 mai, până când se epuizează actuala stare de urgență, toate restricțiile rămân în vigoare! Repet: până în 15 mai stați acasă! Toate restricțiile rămân în vigoare!”

   Președintele Klaus Iohannis a convocat o nouă şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 la care au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sănătății, Dr. Nelu Tataru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.