Premierul britanic, Theresa May, a anunțat că va demisiona pe 7 iunie din fruntea Partidului Conservator

  de - | 24 mai 2019, 12:24 PM | Internaţional

  2

  0Premierul britanic, Theresa May, a anunțat vineri că va demisiona din poziția de lider al Partidului Conservator, anunță cotidianul britanic The Guardian.

  Decizia Theresei May vine pe fondul presiunii intense făcută de către propriul partid, iar demisia va veni pe 7 iunie. Conservatorii au respins la rândul lor noul plan de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

  May a mai anunțat că, cel mai probabil, imediat după demisie va începe cursa internă pentru alegerea unui nou lider al partidului de guvernare din Marea Britanie.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „…va demisiona pe 7 mai…”, ceea ce este o imposibilitate ca May să călătorească în trecut pentru a demisiona. Sigur este 7 iunie. Dacă greșesc, atunci înseamnă că ar trebui să ne milogim la britanici să ne împrumute și nouă tehnologia să ne întoarcem la momentul votului la prezidențiale să votăm contra lui „Sasu”.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.