sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Premiați pentru evoluția din meciul cu FCSB! „Familia UTA, din nou unită la greu”

  de Lucian Dănilă | 8 decembrie 2021, 3:49 PM | Sport

  0

  UTA a pierdut jocul cu FCSB după o prestație foarte bună a jucătorilor, dar, în antiteză, o prestație incalificabilă a arbitrului Marian Barbu care a dictat două lovituri de pedeapsă pe care doar el le-a văzut, sau pe care… le-a auzit.

  Conducerea clubului UTA și unul dintre susținătorii financiari ai clubului, Cătălin Juncan, un arădean stabilit de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, în Chicago – Illinois, au decis să premieze evoluția jucătorilor arădeni.

  „După gestul emoționant de solidaritate cu peluza și clubul UTA, înregistrat în circumstanțele amenzii primite ca urmare a torțelor aprinse în stadion, familia utistă își dovedește din nou spiritul de unitate. La inițiativa lui Cătălin Juncan și a grupului său de prieteni, cu susținerea financiară a lui Cătălin Juncan și a clubului UTA și în organizarea Suporter Club UTA, familia utistă oferă echipei o primă, ca o reparație morală pentru băieții noștri care au luptat admirabil împotriva a 14 adversari.

  Cu toții am trecut duminică seara prin momente de stupoare, furie, frustrare și revoltă, ca urmare a arbitrajului scandalos din meciul cu FCSB, care ne-a privat de o victorie binemeritată. Dincolo de încărcătura negativă a trăirilor noastre, există însă niște oameni care trăiesc și mai intens această dezamăgire: este vorba despre cei care au muncit efectiv în teren și nu s-au putut bucura de roadele muncii lor. Unii dintre noi am trăit în viață experiența unui furt la care am fost supuși, așa că înțelegem sentimentul de umilință și profundă nedreptate pe care îl induce o asemenea situație. Acesta este motivul pentru care dorim să le dovedim jucătorilor noștri că sloganul „pentru noi sunteți victorioși“ nu este doar o metaforă. Nu le putem oferi punctele furate, dar le putem oferi o răsplată materială pentru munca lor.

  Cunoscând caracterul băieților din vestiar, suntem convinși că banii pierduți sunt ultimul lucru la care s-au gândit în urma meciului cu FCSB. Însă orice om care a muncit măcar o zi din viața lui, știe că banii simbolizează de fapt recunoașterea muncii prestate și a valorii ei. Noi credem că echipa UTA merită acești bani, pentru că a muncit și a făcut-o foarte bine. Dorim de asemenea ca prin acest gest să contribuim și la ridicarea moralului jucătorilor în perspectiva meciului de sâmbătă. Sperăm ca orgoliul vostru personal și profesional, îngemănat cu susținerea de care aveți parte din partea clubului și a suporterilor, să vă întărească și să vă unească!

  Pentru noi UTA a câștigat meciul cu FCSB! Pentru noi doar UTA contează!

  Familia UTA”, (Suporter Club Arad)

  Cătălin Juncan este cel care a plătit amenda pe care a primit-o clubul după spectacolul pirotehnic de la partida de pe teren propriu cu FC U Craiova.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.