Reacția grupului de investitori după comunicatul prin care Meszar i-a refuzat asocierea cu UTA

  de - | 15 June 2022, 8:54 PM | Sport | Topic special

  1

  Grupul de investitori care și-a declarat intenția de a prelua clubul de fotbal UTA Arad, grup format din oamenii de afaceri Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudi Vizental, au trimis o primă reacție după comunicatul remis de Alexandru Meszar în această după amiază prin care a anunțat refuzul său și al clubului de a se asocia cu acest grup.

  Pentru UTA, pentru Arad

  Am aflat cu surprindere despre decizia domnului Alexandru Meszar, de a «nu mai asocia UTA» cu grupul nostru de investitori, hotărâre luată într-un moment în care discuțiile păreau foarte aproape de finalizare.

  Decizia, anunțată de domnul Meszar în numele clubului UTA, ne-a surprins neplăcut, pentru că, dacă spunem «gust amar», e prea puțin, în contextul în care planurile noastre pentru a investi în club și pentru a-l stabiliza și a-l duce la un alt nivel de organizare și profesionalizare erau pregătite, atât în plan financiar cât și managerial și cunoscute de toți cei care sunt apropiați de club.

  Proiectul nostru, pe care nu am apucat să îl aducem în spațiul public, prevedea o politică sustenabilă de dezvoltare a clubului, bazată pe transparență, bună organizare, echilibru și proiecții clar definite, cunoscute de toți iubitorii UTA-ei, într-o structură de personal care se regăsește în aceleași valori – lucruri aplicate de fiecare dintre noi în business-urile de success  pe care le conducem.

  Înainte de a fi potențiali investitori, suntem suporteri ai «Bătrânei Doamne». De mici copii venim la stadion și suntem alături de echipă. Chiar dacă unii am plecat din Arad, sufletul a fost întotdeauna aici. Avem spiritul utist în sange, la fel ca alte zeci de mii de arădeni. Nu am face niciodată rău acestui club, preferăm să pierdem banii, fără niciun regret.

  Ne-am unit eforturile din dorința de a face mai mult, de a face bine Aradului, de a ridica nivelul de profesionalism al acestui club. Să aducem la UTA o viziune pe termen lung, să punem în practică un proiect sustenabil, nu doar să ne mulțumim cu «supraviețuirea» de la un an la altul.

  Referitor la cele exprimate de domnul Alexandru Meszar, suntem perfect de acord că implicarea noastră ar fi creat ambiții – unele pozitive, canalizate spre rezultate și cu așteptări pe măsură. Iar orgolii – doar în raport cu adversarii, pentru că oamenii care iubesc UTA, o iubesc mai presus de orgolii și de interese personale!

  Cât privește «grupulețele», singura problemă putea fi in zona grupurilor de interese din jurul clubului, «mărunțișurilor» care nu au de-a face cu o afacere clădită pe piloni solizi, lucru cu care într-adevăr nu rezonăm.

  Prin transparență și crearea unui club deschis, în care suporterii să se poată implica direct, eram convinși că am fi adus UTA la un alt nivel.

  Rămânem in continuare suporteri alb-roșii, iar iubirea față de UTA nu ne-o poate lua nimeni! Dar, totuși, cu conștiința împăcată, fiindcă am încercat, ca arădeni, să-i arătăm respectul cuvenit «Bătrânei Doamne».

  Îi dorim actualei conduceri înțelepciunea de a găsi liniștea, continuitatea și stabilitatea pentru performanță!

  #doarUTA

  Simion Apreutese

  Cătălin Juncan

  Rudolf Vizental

  Marius Grada”

   

  Citește și: 

  Meszar refuză asocierea cu grupul de investitori! „Este o decizie pe care mi-o asum” – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Suporter Club UTA cere retragerea imediată a lui Alexandru Meszar de la clubul UTA! – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Am fost un fraier! Meszar a refuzat un grup de investitori pentru un grup de interese – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.