„Suntem aici pentru negocieri”, anunță grupul de investitori care dorește preluarea clubului UTA

  de Lucian Dănilă | 23 June 2022, 9:45 AM | Sport

  1

  În replică la comunicatul apărut aseară pe site-ul oficial al clubului UTA, comunicat semnat de Alexandru Meszar, grupul de investitori format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada a trimis în această dimineață un comunicat prin care își arată disponibilitatea de a relua negocierile.

  Comunicatul se dorește a fi și un răspuns la toate cele pe care le-a scris Alexandru Meszar aseară, dar cei patru salută și decizia clubului de a apela la asistență juridică, „cum este firesc într-o astfel de tranzacție”.

  Mai jos vedeți comunicatul grupului de investitori:

  „Suntem aici pentru negocieri!

  Am luat act de revenirea domnului Alexandru Meszar la negocieri și, de această dată, sperăm să le finalizăm cu succes.

  Ne bucurăm că domnul Meszar a decis să apeleze la asistență juridică, așa cum noi am făcut-o încă de la început și cum de altfel este firesc într-o astfel de tranzacție. În acest context, suntem gata să transmitem o „scrisoare de intenție” casei de avocatură când aceasta va fi mandatată să poarte negocierile, răspunzând astfel dorinței d-lui Meszar, exprimată în ultimul comunicat.

  Referitor la afirmațiile prin care suntem acuzați că nu am fi prezentat proiectul nostru UTA – NextGen, îi reamintim domnului Meszar că l-am discutat cu suficiente detalii la fiecare întâlnire, însă din comunicatul emis ieri rezultă că doar chestiunile financiare care implicau persoana dumnealui și Clubul Atletico au fost de real interes pentru dânsul.

  În ceea ce privește presiunile invocate, la care se pretinde că ar fi fost supuși dl Meszar și angajații clubului, arătăm că noi am primit, la rândul nostru, amenințări în spațiul public și privat . Sunt lucruri cu care nu suntem obișnuiți în mediul de business, dar care nu ne impresionează și le tratăm ca pe niște încercări inutile de intimidare. Este greu de înțeles cum solicitările noastre de a primi răspunsuri concrete la aspecte discutate de câteva luni și care priveau tocmai implementarea proiectului nostru în care îl doream implicat pe dl Meszar, pot fi considerate ca presiuni.

  Nu putem fi de acord cu acuzele aduse suporterilor, în condițiile în care fără implicarea în primul rând a lor Clubul nu era aici cu toate eforturile incontestabile ale actualei conduceri și a autorităților. Suporterii au fost, sunt și vor fi, prin pasiunea și devotamentul lor, pilonul de bază al acestui Club.

  În final, dorim să vă asigurăm pe toți că suntem încă aici, cu aceeași dorință și disponibilitatea de a ne implica financiar și administrativ în Clubul pe care-l iubim.

  Pentru noi doar UTA contează!

  Simion Apreutese
  Catalin Juncan
  Rudi Vizental
  Marius Grada”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.