marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii timișeni au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de fals

  de Special Arad | 28 mai 2020, 7:14 PM | Regional

  0

  În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de abuz de încredere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

  În data de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara și una în Izvin la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

  Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

  Perchezițiile au vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane care închiriau autoturisme de la anumite societăți de închiriere auto și ulterior le vindeau în baza unor acte false.

  Activitățile desfășurate au vizat doi bărbați de 29 și 31 de ani din Izvin și Timișoara și un altul de 42 de ani, cetățean italian, toți fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri.

  În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 1 telefon mobil și mai multe documente întocmite în vederea vânzării autoturismelor.

  Cei trei bărbați au fost reţinuți pentru 24 de ore şi introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

  Dacă există persoane care au fost victimele unor astfel de infracțiuni sunt rugate să apeleze Serviciul de Urgență 112.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.