luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițiștii locali care s-au vindecat de Covid-19 au fost să doneze plasmă

  de Special Arad | 11 februarie 2021, 5:55 PM | Undeva

  0

  Comunicat:

  Polițiștii locali din cadrul structurilor de ordine publică și circulație, disciplina în construcții și control comercial care posedă anticorpi COVID19, în urma vindecării, au donat plasmă, în 11.02.2021, la Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Arad. Alți colegi de-ai lor sunt programați în următoarea perioadă ori au donat deja plasmă, în săptămânile anterioare. 

  Odată cu înmulțirea angajaților Direcției Generale Poliția Locală care s-au infectat cu noul coronavirus, în ultimele luni, a crescut și numărul celor care doresc să contribuie la efortul de combatere a pandemiei dincolo de exercitarea atribuțiilor de serviciu ce presupune acțiuni pe stradă, în imobile unde locuiesc persoane izolate/carantinate, la unitățile medicale sau centrele de vaccinare.

  Polițiștii locali donatori și-au exprimat intenția de a repeta acest demers, iar colegii lor care traversează etapa finală a procesului de vindecare le vor urma exemplul, după ce vor atinge concentrația necesară de anticorpi.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.