duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii din IPj Timiș se revoltă! Au semnat o scrisoare adresată ministrului

  de Special Arad | 17 ianuarie 2021, 10:01 AM | Regional

  0

  (foto: Știri pe surse)

  Este nebunie la IPJ Timiș după ce șeful Secției 4, Alin Ilie Popa, a demisionat din funcție în urma scandalului apariției unei discuții în care acesta amenința un subaltern, agenții secției cer revenirea pe funcție a șefului lor. Nu mai puțin de 43 de polițiști au semnat o scrisoare deschisă, adresată conducerii MAI, mass media și sindicatelor, prin care neagă toate informațiile apărute în presă.

  Citește și Polițist agresiv la IPJ Timiș! Amenințări urmate de demisie: „Dacă mai furi curent, te bat de vorbești singur pe stradă”

  Pe scurt, polițiștii susțin că de patru de ani de când le este șef, Popa i-a susținut necondiționat și a fost alături de ei în cele mai grele misiuni, muncind peste progam și fiind disponibil și noaptea la telefon. Agenții spun că de fapt polițistul care l-a reclamat pe șeful lor are grave abateri de disciplină. Sursa citată a intrat în exclusivitate în posesia scrisorii oamenilor legii, pe care o puteți citi în imaginile de mai jos.

  Sursă stiripesurse.ro

  139786474 3926235030732465 4996161105432739773 o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.