Polițiștii din IPj Timiș se revoltă! Au semnat o scrisoare adresată ministrului

  de Special Arad | 17 ianuarie 2021, 10:01 AM | Regional

  0

  (foto: Știri pe surse)

  Este nebunie la IPJ Timiș după ce șeful Secției 4, Alin Ilie Popa, a demisionat din funcție în urma scandalului apariției unei discuții în care acesta amenința un subaltern, agenții secției cer revenirea pe funcție a șefului lor. Nu mai puțin de 43 de polițiști au semnat o scrisoare deschisă, adresată conducerii MAI, mass media și sindicatelor, prin care neagă toate informațiile apărute în presă.

  Citește și Polițist agresiv la IPJ Timiș! Amenințări urmate de demisie: „Dacă mai furi curent, te bat de vorbești singur pe stradă”

  Pe scurt, polițiștii susțin că de patru de ani de când le este șef, Popa i-a susținut necondiționat și a fost alături de ei în cele mai grele misiuni, muncind peste progam și fiind disponibil și noaptea la telefon. Agenții spun că de fapt polițistul care l-a reclamat pe șeful lor are grave abateri de disciplină. Sursa citată a intrat în exclusivitate în posesia scrisorii oamenilor legii, pe care o puteți citi în imaginile de mai jos.

  Sursă stiripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.