Polițiștii arădeni au marcat „Ziua Poliției” participând la misiuni de combatere a răspândirii coronavirusului

  de Special Arad | 25 martie 2020, 6:43 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Astăzi, 25 martie, polițiștii arădeni au fost și sunt la datorie, sărbătorind prin muncă Ziua Poliției.

  În această perioadă, au fost desfășurate misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, precum și misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice.

  De la instituirea stării de urgență, împreună cu reprezentanții celorlalte instituții județene cu atribuții în domeniu, polițiștii arădeni au acționat în permanență verificând respectarea de către cetățeni a măsurilor dispuse de către organele de specialitate ale administrației publice centrale.

  „Polițiștii arădeni au fost și sunt alături de cetățeni. Fiți și voi alături de noi și rămâneți în casă!”, spun reprezentanții IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.