Poliția va controla gări, trenuri și autobuze, pentru a descuraja deplasările de 1 mai

  de Special Arad | 30 aprilie 2020, 3:40 PM | Naţional

  2

  Poliția avertizează că face controale în gări, trenuri și autobuze pentru a descuraja deplasările pentru distracție de 1 și 2 mai.

  Deasupra Autostrăzii Soarelui și nu numai, zboară deja elicoptere de supraveghere a traficului. În ciuda vremii frumoase, nimeni nu are voie să meargă în minivacanță. Medicii consideră acest weekend un nou test pentru români, de care depinde evoluția epidemiei de coronavirus la noi. Dacă vom sta cu toții acasă de 1, 2 și 3 mai, după 15 vom putea circula mai liber, ne asigură autoritățile.

  Poliția readuce aminte că tradiționalul sejur la mare nu este înscris în ordonanțele militare ca motiv de deplasare. În Gări, trenuri și autogări, agenții au început să verifice declarațiile pe proprie răspundere.

  Amenda pentru încălcarea restricțiilor este cuprinsă între două mii și 20 de mii de lei.

  sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.