joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Poliția a înconjurat mall-ul „fantomă” Galleria! Cel care a alarmat autoritățile a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Timișoara

  de Special Arad | 29 noiembrie 2021, 4:10 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook/Roland Roland)

  În jurul orei 14, mai multe echipaje ale poliției și-au făcut apariția în zona Galleria de la intrare în oraș. Alături de aceștia au fost și jandarmii, circulația fiind îngreunată în zona sensului giratoriu.

  Conform câtorva martori, se pare că vorbim despre o posibilă amenințare cu bomba, informație care până în acest moment, la ora 16, nu a fost confirmată de autorități.

  De asemenea, se vehiculează și faptul că totul a pornit de la un bărbat care ar fi fost rugat să demonstreze că este vaccinat, prezentând certificatul verde. Acest lucru l-ar fi deranjat atât de tare încât a amenințat cu bomba.

  UPDATE, IPJ Arad

  Astăzi, 29 noiembrie a.c.  în jurul orei 12.23, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, de un bărbat de 31 de ani din Arad, despre faptul că are nemulțumiri privind eliberarea unei cărți de identitate motiv pentru care ar fi amenințat angajații Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor al municipiului Arad aflat în incinta unui centru comercial, cu faptul ca le da foc și le va pune o bombă.

  La fața locului s-au deplasat  mai multe echipaje de poliție și jandarmi precum și echipa pirotehnică din cadrul S.R.I. Timiș, totodată fiind luate masuri de evacuare și asigurarea locului faptei.

  Ulterior bărbatul a părăsit incinta centrului comercial, el fiind identificat de polițiști pe raza județului Timiș.

  Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei în baza Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și O.U.G. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

  De asemenea, acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Timișoara, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii stări de fapt și luarea măsuril or legale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.