Galleria mai rămâne fără încă un important chiriaș!

  de Raluca Medeleanu | 5 mai 2015, 11:59 AM | Știri Arad

  0

  După ce zilele trecute hypermarket-ul Cora a anunțat plecarea din Galleria Arad, din data de 1 iunie, mall-ul arădean se vede într-o situație dificilă, urmând să își mai piardă un chiriaș foarte important, care asigura un mare flux de clienți, zilnic.

  Este vorba de Serviciul de permise şi înmatriculări auto şi Serviciul de pașapoarte care intenționează să se mute peste o lună în clădirea Poliției de Frontieră, pe strada Mărășești. Decizia este datorată posibilității de a renunța la plata unei chirii pe spațiu. Conform informațiilor oferite pentru Special Arad de către Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad, clădirea unde se vor muta cele două Servicii aparține Ministerului Apărării Interne care oferă spațiul gratuit. „Înștiințarea către administrația Galleriei se va facecu 30 de zile înainte, atunci când lucrările de renovare a spațiului de pe Mărășești vor fi finalizate și serviciile se vor putea muta în noua locație”, a spus Lucian Cozma.

  Rămâne de văzut dacă GTC România, compania „mamă” a Galleriei, va reuși să depășească această perioadă de criză aducând alte firme care să ocupe aceste suprafețe mari vacante, sau dacă acesta este începutul unei sorți similare primului centru comercial arădean, Armonia, care a ajuns să se închidă datorită efectului de Domino provocat inițial de plecarea supermarketului Carrefour, în 2012, și urmat de închiderea tuturor magazinelor, în mai puțin de 3 luni.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.