Nervi, stres și senzație de claustrofobie la casieriile Primăriei Arad. Primăria nu angajează personal și oamenii sunt trimiși la Galleria Mall

  de Raluca Medeleanu | 17 octombrie 2017, 12:52 PM | Știri Arad

  3

  Aer închis, înghesuială, stat la rând, nervi, oboseală – cam așa ne spun cititorii că este la Serviciul de Radieri de la Galleria Mall, singurul loc unde aceștia sunt trimiți pentru a radia mașinile și pentru a plăti taxele aferente. Cine a vrut să-și încerce norocul pe strada Mucius Scaevola unde nu e atâta forfotă, a fost „pasat” înapoi la Galleria, de fiecare dată. Și în această dimineață!

  Am dorit să aflăm care este motivul pentru care doar la Galleria și numai la Galleria sunt trimiși oamenii sa plătească o banală radiere, căci în mod normal noi considerăm că acest serviciu ține de Finanțele Primăriei și astfel ar fi de la sine înțeles să se poată plăti în toate punctele din oraș. Astfel, l-am contactat pentru lămuriri pe Pavel Neamțiu, șeful Direcției Venituri. Acesta ne-a spus că singura alternativă în afară de punctul de lucru de la Galleria este Registrul Auto.

  „Așa s-au pus punctele de lucru… noi am făcut puncte unice, la Registrul Auto, cu Poliția. Ei s-au mutat de acolo și ce să facem? Deci acolo a fost Poliția, cu ei a fost împreună, au fost pilot pe România…”, a spus Neamțiu.

  În ceea ce priveste imposibilitatea de a apela la celelalte puncte din oraș, acesta ne-a spus că motivul este, în principal, din cauza lipsei de personal: „Se poate dacă se mai angajează oameni, sigur că se poate. Dar noi trebuie să dăm afară, nu să angajăm. Trebuie oameni la ghișeu. Acum, în forță majoră, dacă vine cineva, se face și acolo (pe Scaevola, n.red.) … Dar nu avem ghișeu pentru radieri auto…”, ne-a spus Pavel Neamțiu.

  foto: arhivă 

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In jur de 30 de oameni din Direcia Venituri au fost mutati prin aparatul primariei sau transferati in institutiile subordonate. Falca a considerat ca sunt prea multi pe acolo. O fi avand si el dreptate.
   Baiul e ca miscarile s-au facut pe criteriul “ochi frumosi, pupat poala sefului”. Nu cred ca s-au gandit prea mult la beneficiul cetateanului.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.