Cetatea Voluntarilor demarează campania umanitară „Coșul Iepurașului”

  de Special Arad | 18 martie 2015, 1:40 PM | Știri Arad

  0

  „An de an, înainte de sărbători, ne stresăm ce facem, unde mergem, cu ce ne îmbrăcăm, dar căți dintre noi ne-am gândit să le oferim copiilor mai puțin norocoși o mână de ajutor?”, ne întreabă cei de la Asociația Cetatea Voluntarilor, care demarează o nouă campanie umanitară: „Coșul Iepurașului”.

  Asociatia Cetatea Voluntarilor e conștientă că acești sărmani copii au nevoie de ajutor, astfel, în perioada 20 martie – 12 aprilie, vor derula campania umanitară COȘUL IEPURAȘULUI.

  Cine dorește să ajute un copil cu prilejul sărbătorilor pascale, poate aduce tot felul de lucrușoare, precum haine, cărți, jucării, dulciuri, alimente neperisabile și produse de igienă corporală, în incinta complexului comercial Galleria, unde va fi montată un coș mare special destinat campaniei.

  Ceea ce donati nu necesită împachetare, dar rugămintea asociației este ca produsele alimentare pe care le dăruiți să aiba termenul de garanție valabil, iar hăinuțele și jucăriile să fie curate.

  „Lăsați acești copii să se bucure, cum v-ați bucurat și voi când erați mici, de această sărbătoare, oferindu-le un sprijin, un ajutor”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.