sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dr. Zeno Moldovan, fost șef al Secției Chirurgie Ortopedie Pediatrică și un mare utist, a murit în această dimineață. Avea 73 de ani

  de Mihai Todoca | 10 august 2023, 10:08 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Chirurgul pediatric dr. Zeno Moldovan a murit în această dimineață, la vârsta de 73 de ani. Anunțul a fost făcut de dr. Otilia Țigănaș printr-o postare pe Facebook.

  „Cu lacrimi în ochi și inima grea, colectivul Centrului Medical Țigănaș și familiile, ne despărțim de dragul coleg și prieten, chirurgul pediatric dr. Zeno Moldovan, plecat azi dimineață dintre noi.
  Într-unul dintre sertarele cabinetului lăcrimează și lista pacienților programați, care îl așteptau azi-mâine să-i ceară sfatul medical…
  Corpul medical arădean pierde un mare profesionist, un om cald și bun și drag”, a scris dr. Țigănaș.

  Medic dedicat și priceput, dr. Zeno Moldovan a ocupat în trecut și funcția de șef al Secției Chirurgie Ortopedie Pediatrică.

  Doctorul Zeno Moldovan a urmat cursurile Universității de Medicină Timișoara

  Pentru munca depusă, dr. Zeno Moldovan se afla anul acesta pe lista arădenilor propuși pentru a primi „Titlul de excelență pentru merite profesionale deosebite și pentru interesul consecvent de promovare a Municipiului Arad”, pentru merite deosebite în domeniul sănătății.

  Doctorul Zeno Moldovan A studiat chirurgie și ortopedie pediatrică  la Universitatea de Medicina Timisoara – promoția 1975 și a urmat, înainte de studenție, cursurile Colegiului Național Mose Nicoară. A fost Lector la Specialitatea Chirurgie si Ortopedie Pediatrica la Facultatea de Medicina – UVG Arad.

  Dr. Zeno Moldovan a fost și un fan înfocat al UTA-ei, fiind mai mereu alături de echipa de fotbal.

  Condoleanțe familiei îndoliate!

   

   

   

  Un alt mare utist a murit anul acesta: A murit Nicolae Bara! Veste șoc pentru toți fanii echipei UTA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un medic care a pus suflet in ceea ce a facut,un om cu experienta,un om cu suflet,un medic cum din pacate in ziua de azi greu mai gasesti.
   A fost un medic dedicat in ceea ce a facut,s-a vazut ca ii place ceea ce face , nu te-a repezit niciodata,a analizat de 10ori daca a fost nevoie pana sa spuna ceva.
   Condoleante familiei si putere sa treaca peste acest necaz!
   Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.