Pola Zilei: Cine și unde mai pleacă din partidul lui Ghiță?

  de Special Arad | 10 decembrie 2017, 11:42 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Normal ar fi să spunem din PNL Arad, dar în acest domeniu suntem deja de mult dincolo de normal, ajunge doar să ne gândim la faptul că Sebi Pistru pleacă în timp ce Geani rămâne.

  Pleacă și Izabela Rabotka, dar rămâne totuși și ea prin apropiere, pe undeva, nemaivorbind de cei care sunt duși de mult și de acasă și de la partid.

  Cum am spus, al lui Ghiță, având în vedere că la PNL în județul Arad e ca la ALDE la nivel de țară: partidul e în toate și toate sunt la unul: Falcă la Arad, Tăriceanu pe țară.

  Înțelegem, așadar, de ce a plecat Pistru la Tăriceanu, în fond din două mișcări l-a egalat pe Ghită la funcții, de fapt l-a și depășit, devenind președinte județean de partid plus deputat în timp ce Ghită a rămas un amărât de primar provincial într-un cartier al Timișorii.

  Având toate acestea în minte, gândul ne zboară departe și iată la ce și unde ajunge:

  Sondaj: Cine și unde mai pleacă din partidul lui Ghiță?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un articol excelent! Ghita … nu pleaca … nici mort! .. ii ingroapa pe toti! … ii ia DNA-ul… face el cumva sa scape de noi si ei! … El va fi vesnic! Sa il ajute Dumnezeu si colegii … -Pace Voua-!
   In Arad e cu adevarat -Pace- si oamenii sunt respectati si ajutati si controlati cu SRI, MAI si etc. … daca nu se supun! si gandesc altfel decat trebuie!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.