Pola Zilei: Cine este în poză Andrei Ando și de ce? (Nerecomandat sub 12 ani)

  de E. Nola | 19 aprilie 2019, 10:18 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  În cursul zilei de ieri, alaltăieri, o parte a redacției Special a suferit un șoc vizual.

  Este situația tipică și firească, dar mai puțin obișnuită care se exprimă prin zicerea din bătrâni: nu-ți vine să crezi ochilor. Și nu e vorba doar de Nuți.

  Prima idee a fost că este directorul de imagine și strategie de la CJA, ochiul și urechea lui Iustin Cionca primite în dar otrăvit de la Falcă,  într-un casting la Teatrul Clasic pentru un rol din Pisica pe acoperișul fierbinte.

  Totuși, am respins până la urmă această idee, directorul de imagine de la CJA este un tip rafinat și cult, este și doctor în ceva neprecizat sau pe aproape, știe în mod sigur că la frac nu se pune papion colorat și nu se poartă pantaloni cu curea din înlocuitori – de fapt nu se poartă curea -, iar vesta este obligatorie. Asta ca să nu mai vorbim de pantofii de lac.

  Și dacă totuși ar fi el, ce naiba face acolo oare?

  Noi nu am ajuns la un răspuns linistitor, apelăm de aceea la Dumneavoastră, stimații noștri cititori, mult mai inteligenți decât noi si decât cititorii lor toți la un loc.

  Sondaj: Cine este în poză Andrei Ando și de ce?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.