Pola Zilei: Ce ziceți, care sunt cele mai bune măsuri împotriva coronavirusului?

  de E. Nola | 20 martie 2020, 1:59 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  8

  În situația în care lucrurile par s-o ia razna, ne-am gândit să venim și noi cu mica noastră contribuție.

  Desigur, întrebându-vă și pe dumneavoastră, stimații noștri cititori, mult, mult mai documentați decât ai lor, ce măsuri ați luat și veți lua împotriva flagelului și a isteriei din jur.

  Desigur, nu dorim să minimalizăm pericolul, dar nici să facem pe noi de frică  – mai ales acum, când rezervele de hârtie igienică sunt pe terminate -, dorim însă să vă binedispunem dincolo de toate și să ne mai ajutăm în situația în care cei mai mulți dintre noi stau acasă, așteptând Judecata de Apoi.

  Nu va veni, stați liniștiți, nici de această dată, însă acum și aici, fiecare dintre dumneavoastră poate contribui la fortificarea propriei sale imunități și desigur și a celorlalți.

  Nu știu dacă știți, nu există medicament mai bun decât buna dispoziție și zâmbetul sincer, nemaivorbind de un râs sănătos.

  Sondaj: Care sunt cele mai bune măsuri împotriva coronavirusului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

    • Chiar nu inteleg, ba, tristete incoerenta, de ce trebuie sa sacrifici (mii de persoane care nu vor rezista fara venituri si care nu se incadreaza in simpeticile profile ale angajatilor la stat, la multinationale sau avocati, executori, notari) mii de familii cu copii, persoane active si productive ca sa te joci dea- salvatul niste batrani bolnavi fiindca nu este nici macar probabil ca masurile lesinate, abureala politrucilor si alte pseudo-masuri sa diminueze numarul celor contaminati si numarul celor care vor avea efectiv de suferit.
     Dar ce vorbesc eu cu tine, panicat, fricos, speriat de un rahat de gripa si suficient de arogant sa intervii pe o replica intr-un panflet.
     Daca ti-as spune ca esti jenant as da temenului de jenant un inteles mult mai jenant decat este definit in mod normal.

     +1 voturi
     +1
     -1
  1. Subscriu pe de-antregul pt ”jenant de jenant”! Cine va sta bătut de soartă și lipsă de activitate și bani – în casă , fără limită?! Trece și Paștile și vine vara. Vreau să-l văd pe ăla care stă sufocat în casă de căldură de frica rahatului ăsta de doi bani, covid19! N-am văzut niciun caz real cum se manifestă decât persoane răcite și cu oarecare febră (cel mult!). Rahat în ploaie! S-a încercat intoxicarea și provocarea fricii cu tot felul de gripe: porcină, bovină, ovină, aviară, ebola, saars,gripă, acum covid19! Acum au luat cu asalt europa s-o pună pe butuci! șefii de stat, mai ales lingăii noștri sunt marionete din cârpă în fața ordinelor venite de foarte de sus, adică de la acei care dețin puterea financiară pe planetă. Asta e în termeni biblici, apocalipsa. Putem să-i punem punct doar UNINDU-NE FORȚELE! Nu sufăr de fanatism religios , nici pe departe nu e vorba de asta dar avem nevoie nu de măști și stat în casă (în timp ce nemernicii câștigă no limit pe prostia docilității noastre ..”obligatorii”) ci de UNITATE! Oamenii trebuie să lucreze, nimeni nu poate fi ținut cu forța într-un loc sau altul, nu e ciumă bubonică, nu e nimic, de fapt! Avem nevoie de mijloace de existență. Dacă mergi să-ți câștigi un ban din muncă cinstită ce se întâmplă? Îți dă poliția 20.000 lei amendă, te bagă la închisoare ?! Asta seamănă a dictatură , tiranie cu iz străin! ”Stați în casă”, pt. că atunci când veți ieși – nu vă veți mai regăsi! Mi-e scârbă și i-aș ciurui fără remușcare pe acești nemernici care decid soarta planetei prin cârpele astea abjecte și slugarnice!

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Voi romanii sunteti iresponsabili DEFINITIVI! Vedeti SICRIELE din Italia, tot mapamondul transmite ca nu e o gluma! si…..!? Voi nu va dati intrati in case! In plamanii vostrii nu intra coronavirusul! Pai nu romanii sunt dovada vie!? Nu ne-au distrus romanii, hunii, ungurii, nemtii.. ne distruge mititelu asta!?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.