miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

  de E. Nola | 20 aprilie 2024, 11:13 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  8

  Ne-am pus această întrebare pe nepusă masă văzând agitația născută din nimic a politicienilor urbei. Și a celor care se cred sau se propun politicieni.

  Mai avem aproape două luni până la alegeri, dar orașul s-a umplut de afișe electorale, de corturi de propagandă, oriunde te-ai uita dai de câte unul care încearcă să te convingă că el este cel mai bun, faci o greșeală de neiertat dacă nu te duci, chiar și de mai multe ori, să îl votezi. În rest nu mai ai treabă, poți sta liniștit la o cafea, bere, poți merge la concertele care te vor anestezia perfect după ce ai decis pe cine să pui ștampila.

  Iar din aceste afișe aflăm și ce ne lipsește, pentru că da, ei construiesc, vom afla așadar care vor fi acele „realizărili” cu care ne vor ferici cei pe care punem ștampila. Chiar și de mai multe ori.

  Și uite așa, ne-a venit ideea să vă întrebăm din nou, în plină campanie, pe Dumneavoastră, ai noștri mai de campanie decât ai lor, ce părere aveți acum, văzând aceste afișe peste tot, prin stațiile de tramvai, pe pereții până la cer ai blocurilor, ce îi lipsește cel mai tare, dar tare de tot, acum, orașului nostru mult iubit, acea mică Vienă din visele noastre, devenit pe nesimțite micuțul Oradea sau Timișoara?

  Și cum v-am obișnuit, dragii noștri, mai puțin obișnuiți decât ai lor, așteptăm propuneri și în comentarii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu aș zice un procuror adevărat, care să ia la purecat clanul Falca se cunoaște tot clanul, i-ați văzut în vizită, în poze pe fb la Bruxelles invitați de Falca în mai multe ture, excursii pe bani publici europeni.
   Ultima tură au fost preoți din județul Arad.

   +29 voturi
   +1
   -1
  2. 1. Un spital municipal, cu echipe medicale, nu vedete ! 2. Scoli noi si cantine pt elevi. 3. Transport public prioritar si coerent, inclusiv cel dedicat elevilor. 4. Centru pietonal semnificativ ca si intindere, inclusiv constructii arhitecturale. 5. Puncte de atractie, cetatea, strandul, pietele, UTA, ….un festival important!

   +24 voturi
   +1
   -1
  3. Populatie. Demografia orasului este in cadere libera- subiect tabu in Romania noastra.mioritica.
   Normal, cetatea renovata- ar fi ideal ca strandul sa fie modernizat , langa cetate fiind…. sa aiba si bazine acoperite pt sezonul rece si sa fie intretinut si cu regili stricte la intrare…se stie cine are acces dupa orele 17 …. cum sa.vina so sa rev ina turistii ?

   +3 voturi
   +1
   -1
  4. Trebuie să scăpăm de acest personaj toxic pentru Arad adică Ghiță Falcă de la Brad care are 20 de ani își bate joc de un oraș întreg și se îmbogățește din bani publici nu l mai satură cel de sus nu știu dacă putem scăpa de el Pentru că este Mai rău decât Ceaușescu

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.