Pola Zilei | Ce a vrut să transmită, scărpinându-se la ștromeleag, Florin Piersic lui Cionca și Bîlcea?

  de Special Arad | 3 noiembrie 2018, 11:28 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Așa cum ați aflat din scurta noastră relatare, Florin Piersic, Vorbă Lungă Să Ajungă, a poposit în această săptămână la Teatrul Clasic din Arad cu intrenția evidentă de a repovesti pentru nu se știe a câta oară poveștile sale știute de o nație întreagă, ideea fiind simplă și bine gândită: dacă se plătește bine, de ce nu.

  Nu știm cât a luat venerabilul actor care se crede în continuare Mărgelatu interpretat de Jean Constantin, cu cât a fost răsplătit de CJ arădean pentru povestea cu proful său care se scărpina tot timpul, ba la cap, ba la nas, ba între picioare, cert este că show-ul său de la predarea distrincției arădene – ce distincție, pentru ce, de ce la Arad, nu se știe – ridică anumite întrebări pe care, ca arădeni, suntem chemați să le răspundem.

  Sondaj: Ce a vrut să transmită, scărpinându-se la ștromeleag, Florin Piersic lui Cionca și Bîlcea?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.