miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum a aruncat-o Florin Piersic în Mediterană pe vestita actriță maghiară, Mari Törőcsik

  de Lajos Notaros | 4 februarie 2023, 12:02 PM | Monden | Topic special

  0

  (foto: Vörös Szilárd/smagpix, termalfurdok.com, captură video HV TV)

  Florin Piersic, aflăm din social media maghiară, a petrecut câteva zile de odihnă și tratament în localitatea Hajdúszoboszló (Soboslău, în românește) din Ungaria, nu departe de granița română.

  Localitatea, un orășel de pustă, este vestită pentru băile sale termale cu efecte medicinale, cele mai mari din Europa, având și un Aquapark pe măsură, trăind efectiv din turism mai nou.

  În stilu-i cunoscut și inconfundabil, Piersic, la 87 șapte de ani, a acordat un interviu unei mici televiziuni locale, de unde putem afla multe și interesante despre viața sa de acum și legăturile sale cu maghiarii și Ungaria.

  După ce a fost căsătorit cu Anna Széles, Piersic este căsătorit și acum cu o unguroaică, iar relațiile sale cu lumea teatrului și filmului din Ungaria sunt vechi și bine stabilite. A spus printre altele că este foarte activ, tocmai de aceea, la sfatul unui vecin ungur, a hotărât să meargă la băi la Hajdúszoboszló, fiindcă un actor care nu este sănătos, nu are cum să performeze. A vorbit și despre cartea sa care se bucură de un mare succes, dar și despre actorii maghiari pe care îi admiră și îi iubește.

  A pomenit de Iván Darvas, dar cel mai spectaculos a fost atunci când a povestit de întâlnirea din anii șaptezeci de la Cannes cu actrița Mari Törőcsik, cu care s-a înțeles extraordinar, aruncând-o chiar în mare la un moment dat.

  Törőcsik, premiată la Cannes pentru interpretare în 1976, o adevărată divă a teatrului și filmului maghiar din a doua jumătate a secolului trecut și care a murit nu demult, l-a întrebat atunci pe al nostru Piersic: și dacă nu știam să înot?

  Păi, a răspuns acesta în stilu-i cunoscut, cum crezi? Săream după tine, ce naiba!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.