duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Florin Piersic, primele declarații din spital: „Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat”

  de - | 19 mai 2024, 9:43 AM | Naţional

  0

  Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generală fiind stabilă, fără modificări semnificative faţă de zilele anterioare, au informat reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor”.

  El a oferit primele declarații pentru o televiziune, România TV, după ce a ajuns internat. „Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat și aștept cu nerăbdare ca să ne vedem la Teatrul Național din București. Cât mai aproape, în mai, iunie cel târziu, ne vom vedea…”, a spus Florin Piersic.Actorul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul „Foişor”, după ce anterior fusese internat la Institutul „Matei Balş” şi Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca.

  sursa: Știri pe surse

  Citește și: Caravana „Les films des Cannes à Arad“, ediția de primăvară și Ziua Filmului Românesc, la Cinematograful „Arta“

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.