Pola Zilei: Care este secretul Olimpiei, de care nu a auzit nimeni, de a ajuns subprefect?

  de E. Nola | 29 noiembrie 2019, 2:54 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  5

  (foto: Facebook / Olimpia Popa)

  Acuma, ce-i drept, cine trebuie a auzit.

  Au auzit și colegii de la prefectură, unde a mai lucrat pe vremuri și de unde a fost îndepărtată tocmai la rugămințile lor.

  Așa a ajuns la Consiliul Județean, unde, de asemenea, nu este în cea mai bună relație cu ceilalți, mai precis cu majoritatea, fiind însă cu atât mai apreciată de cine trebuie.

  Că noi nu am auzit de ea până acum, problema noastră, ea, în cercurile unde s-a învârtit, aproape incognito, a făcut mai multe pentru Arad, având grijă de primar, decât tot partidul la un loc.

  Numai așa se explică de ce este prietenă cu Doamna Ela, soția fostului primar și actualmente europarlamentar, de ce îi făcea aceasta semne cu mâna și zâmbește fericită numai de o vede.

  Nici nu ar mai trebui poate să continuăm, însă noi suntem jurnaliști serioși, așa că vă întrebăm și pe Dumneavoastră, stimații noștri cititori, mult mai zâmbăreți decât ai lor, ce părere aveți despre Doamna Olimpia subprefect?

  Sondaj: Care este secretul Olimpiei, de care nu a auzit nimeni, de a ajuns subprefect?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.