Olimpia Popa a depus jurământul pentru ocuparea funcției de subprefect al Aradului

  de Raluca Medeleanu | 29 November 2019, 5:10 PM | Administraţie | Topic special

  2

  Sala Ferdinand a Palatului Administrativ a fost arhiplină la ora 13:00, la ceremonia de depunere a jurământului Olimpiei Popa, aceasta fiind detașată temporar ca subprefect al județului, în locul lui Vasilică Damian.

  Până acum, Olimpia Popa a ocupat funcția de șef serviciu corp control la Consiliul Județean Arad, iar înainte a mai lucrat la Prefectura Arad, în funcția de șef birou financiar / contabilitate.

  La ceremonia de învestire au făcut parte din prezidiu Teodor Iulian Gheorghe – Directorul General al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului, Iustin Cionca – Președintele Consiliului Județean Arad, Călin Bibarț – primarul Aradului și ÎPS Timotei Seviciu – Arhiepiscopul Aradului. Fiecare dintre aceștia au luat cuvântul pentru a îi ura succes în carieră.

  După depunerea jurământului, Olimpia Popa s-a adresat celor prezenți, asigurându-i că va da dovadă de profesionism și sinceritate pe întregul său mandat.

  În ceea ce privește funcția de prefect, numirea unei alte persoane în locul Florentinei Horgea urmează să fie făcută la următoarea ședință de Guvern, funcția urmând cel mai probabil să fie ocupată de Gheorghe Stoian.

  Mai jos puteți consulta ultima declarație de avere a noului subprefect, publicată pe site-ul Consiliului Județean Arad în mai 2019.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.